Online coaching

Online coachen is het begeleiden en helpen van mensen die stil willen staan bij bepaalde aspecten van hun persoonlijk leven. Dit kan gaan om werkgerelateerde zaken, relaties en/of mentaal functioneren. De coaching verloopt online via schrijfopdrachten. Het grote voordeel hiervan is dat je in alle rust en in je eentje aan het werk bent. Je werkt aan jezelf van achter je eigen computer, in je eigen huis en op het tijdstip dat jou uitkomt. Op die manier kun je je helemaal richten op je gedachten, emoties en gedrag rondom je vraag. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat schrijven een hele effectieve manier is om tot je eigen antwoorden en inzichten te komen.

Werkwijze
Als coach ondersteun ik door je gerichte, verhelderende vragen te stellen om zo dit proces op gang te helpen en te houden waarbij jij je eigen antwoorden vindt over hoe de dingen zo gekomen zijn en wat je eraan gaat doen. Dit proces kent vier fasen: 1. huidige fase (wat speelt er nu); 2. oorzaak en aanleidingen (ontdekken van patronen en eventueel waar ze vandaan komen); 3. experimentele ruimte (brainstormen over nieuwe mogelijkheden); 4. concrete fase (doelen stellen, uitvoeren, bijstellen).
Om aan dit proces een snelkookpaneffect te geven, vindt dit schrijfproces in twee weken plaats. Concreet betekent dit dat je gedurende die twee weken om de twee tot drie dagen schrijft. Twee weken online coaching is voor drie kwart van de klanten voldoende om zelf weer verder te kunnen.

Tarief 
Het online coachingstraject kost 350 euro

Wie schrijft, die blijft! ;)