Psychologische begeleiding

Iedereen loopt in zijn of haar leven wel eens tegen problemen aan. Als het niet meer lukt om dit zelf op te lossen, dan kan een psycholoog je hierin ondersteunen.

Je kunt bij mij terecht voor

  • Stress- en burn out
  • Overmatig alcohol- of drugsgebruik
  • Angst, somberheid en onzekerheid
  • Rouw
  • Levens- en zingevingsvragen
  • Opvoedingsvragen

Werkwijze
Niet een vaststaand behandelprotocol maar jouw persoonlijke verhaal is bepalend voor hoe we aan de slag gaan. Ik gebruik wetenschappelijk bewezen technieken uit de cognitieve gedragstherapie met een mindfule insteek. Dit laatste betekent dat mijn therapeutische houding wordt gekenmerkt door aandacht, acceptatie, empathie en compassie en dat er ruimte is voor je beleving van de klachten. Zo kan ik je helpen om inzicht te krijgen in gedrags- en denkpatronen die de problemen in stand houden. Waarna we werken aan het doorbreken en duurzaam veranderen van deze patronen.
De psychologische begeleiding start met een intake waarin we de klachten en problemen helder maken om vervolgens de werkdoelen vast te stellen. De duur van de begeleiding is afhankelijk van de doelen en de ernst/complexiteit van de klachten. De meeste begeleidingstrajecten variëren tussen de vier en tien gesprekken.

Tarieven 
Een gesprek van een uur kost 80 euro.

Meer informatie
Als je meer informatie wilt ontvangen of als je wilt weten of dit iets voor je is dan kun je me mailen. Ik beantwoord zo snel mogelijk je vraag. Bellen kan op 0651075954.